Saturday, 10 February 2018

Tokey Shaklee Pilihan Ramai

Tahun lepas masa tak aktif lagi buat Bisnes Shaklee... Orang mark saya Yati Samin Radio Quran. Laaa ni... kalo terserempak dekat mana-mana je, dalam lif, otw pergi makanan je, orang panggil atau gelar saya Tokey Shaklee atau Bos Shaklee.

Tokey Shaklee Pilihan Ramai

Asal terjumpa je... eh!! kalo sakit-sakit gini, ada tak Vitamin Shaklee yang boleh aku amek.



Kadang tu bila ada yang ada ngeluh sakit ini sakit itu, dah jumpa doktor bagai tapi tak juga baik, ada je nanti yang menyampuk.


Haaa tu haa... Bos Shaklee ada dekat sini, boleh tanya Yati Samin Vitamin Shaklee apa yang sesuai untuk sakit kau tu.


Kadang-kadang kena tahan dengan kawan-kawan opis masa nak pergi beli lunch, Yati ni haa akak rekemen dekat dia beli Vitamin Shaklee dengan Yati.


Ada pula depan aiii malu nak cakap, tapi dekat belakang saya, abes semua kawan-kawan dia suh beli Vitamin Shaklee dengan Yati Samin.


Anak saya alhamdulillah, dah nampak dah ok menjak makan Vitamin Shaklee, kalo nak beli, beli dengan yati sebab saya beli Shaklee dengan dia.


Cakap belakang macamni hokey lah👆... saya suka... saya suka... Tq kak tulun promote 😘. Sebab tu la bila sehari kalau tak update shaklee tak sah, macam ada je yang tak complete.


Kalau saya cuti update je mesti ada orang tanya. "yati ok ke? "... "awat wall sunyi je harini?" Rindu ler tuuu.. Sebab tu la saya wajibkan diri saya share pasal shaklee ni hari-hari.


Paling latest... kawan kena transfer buat marketing, pastu nak kena pergi training buat marketing. Terus dia cakap, tak yah pergi training. Leh belajar buat marketing dengan Yati Samin je, dia jual Shaklee laku keras😅


Adehhh kak... nak belajar buat marketing boleh aja, tapi kena la join under team saya dulu... kompom saya ajar akak macamana nak buat.


Ni haaa Tokey Shaklee sedang bersiaran, berminat nak jadi Tokey Shaklee juga? Meh le join team saya. Roger-roger saya sekarang a.k.a Tokey Shaklee.


Nak sihat, belilah Vitamin. Tapi jika nak kira duit, buat duit, atau dengan kata mudahnya terus jadi Tokey Shaklee/Bos Shaklee hubungi saya di nombor 012 - 624 5361 atau boleh klik link ni >> http://wasap.my/60126245361




Cara Kuatkan Sistem Imun Anak | Tips Elak Anak Kerap Jatuh Sakit

Bila anak sakit je, kita mak-mak ni la yang paling risau, ye la siapa yang tak sayang anak. Kalo boleh nak sakit tu kita yang tanggung saki...