Sunday, 11 February 2018

Syoknya Travel Sana Sini Dengan Shaklee

"Ibu... hari ni macamana, dah dapat naik pangkat jadi Master..."

"Ibu... berapa kali kena naik pangkat baru boleh jadi Master..."

"Ibu... suruh la aunty Erni naikkan pangkat ibu jadi Master cepat sket..."

"Ibu... kalo ibu dapat jadi Master, dina nak pergi jalan-jalan, tapi tak nak negara ada salji... dina nak g Indonesia jadi la..."

Syoknya Travel Sana Sini Dengan Shaklee

"Ibu... cepat la naik pangkat Master... dina dah tak sabar nak pergi jalan-jalan ni..."


Aduhaii la anak... ni semua selepas saya hadir ke Master Recognition Rally October 2017 untuk ambil award New Rank Supervisor.
Syoknya Travel Sana Sini Dengan Shaklee

Dia tengok Master Adilah naik pentas, dekat screen terpapar Travel Master Adilah sekeluarga.


Anak dara ni yang lebih terinspirasi bila lihat kejayaan Master Adilah. Tengok pula dapat Travel negara ada Salji, lagi la dia bersemangat nak check progress ibu dia tiap hari.


Boleh kata setiap hari anak dara ni akan tanya dah dapat naik pangkat jadi Master ke tak. Ringan sket la tugas leader saya, sebab anak dara ni dah take over keje mami Erni DinaSyahmi.


Melihatkan kesungguhan anak saya check keje Shaklee ibu dia, buat saya nak buat lebih bagus, nak usaha lebih lagi, supaya leh jadi Tokey Shaklee yang betul-betul berjaya.


Moga suatu hari nanti, posting saya harini saya akan tunjukan pada dina semula, di hari bila saya dapat tunaikan hasrat dia untuk pergi travel negara orang.

Syoknya Travel Sana Sini Dengan Shaklee

Makanya cuti sekolah haritu saya bawa dia pergi Travel ke Kuantan je main kolam sepuas-puasnya. Travel juga la kan, hokey la tu Tokey Shaklee bawa juga la travel tempat yang takde salji hahaha..


Nak sihat, belilah Vitamin. Tapi jika nak kira duit, buat duit, atau dengan kata mudahnya terus jadi Tokey Shaklee/Bos Shaklee hubungi saya di nombor 012 - 624 5361 atau boleh klik link ni >> http://wasap.my/60126245361


#TsunamiShaklee
#Tsunami2018
#23FighterTsunami
#Aviation2Healthy

Cara Kuatkan Sistem Imun Anak | Tips Elak Anak Kerap Jatuh Sakit

Bila anak sakit je, kita mak-mak ni la yang paling risau, ye la siapa yang tak sayang anak. Kalo boleh nak sakit tu kita yang tanggung saki...