Tuesday, 9 January 2018

Kekal Sihat & Cergas Dengan Teh Berkhasiat

Petang-petang gini, mula la mata layu, tersengguk-tersengguk depan pc, menguap seluas alam berkali-kali, dia punya kusyuk tersengguk-sengguk tu kadang sampai tahap cium keyboard pun ada.😂

Kekal Sihat & Cergas Dengan Teh Berkhasiat


Lepas tu mula la nak merayap, meja ke meja, mencari makanan nak mengunyap semata-mata nak bagi hilang ngantuk, tengok jam baru kul 3.30pm, aduhhh!! lambatnya bebeno nak tunggu sampai kul 6pm.


Letih tok sah cakap la, nak-nak lagi bekerja, atas motor pun g bantai titun, en abam depan tu tengah bawa motor jadi hangin 1 badan.. tak tenteram pun ia juga, sebab takut isteri kesayangan jatuh.


Haaa.. siapa ada masalah macamni, boh tongkat dekat mata pun masih tak mampu menahan rasa letih dan mengantuk tu. Memey la pekena Cinch Tea Mix Shaklee ni. 


Kekal Sihat & Cergas Dengan Teh Berkhasiat

Sure lepas ni energy dia lain macam, kompom takde kena sergah dengan kawan-kawan opis or kena gelakan sebab tersengguk ngantuk.


Cinch Tea Mix ni pengganti kepada teh, tapi lebih berkhasiat. Kira alternative ganti minuman² manis macam kopi, soda atau manisan-manisan.


Apa kelebihan Cinch Tea Mix ni :

✔ Perangsang Tenaga Semulajadi dan semestinya selamat

✔ Meningkatkan kadar Metabolisma, cepat sket proses 
    turunkan berat badan
✔ Meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
✔ Melindungi Jantung
✔ Mengawal Selera Makan
✔ Anti-Mikrob
✔ Anti-Radang
✔ Kaya dengan anti-oksidan


Jangan tak tau dalam Cinch Tea ni pun ada polifenol tau, best kan, minum teh pun dapat khasiat polifenol tu.


Mai kena secawan... nak menerai, picit² tepon tu cepat order dengan Tokey Shaklee.


YATI SAMIN 

http://wasap.my/60126245361
#CinchTeaMixShaklee
#TokeyShaklee
#TRIAngelsWaves
#ShakleeKualaLumpurKLCC
#ShakleeSelayangGombak
#CODShaklee

Cara Kuatkan Sistem Imun Anak | Tips Elak Anak Kerap Jatuh Sakit

Bila anak sakit je, kita mak-mak ni la yang paling risau, ye la siapa yang tak sayang anak. Kalo boleh nak sakit tu kita yang tanggung saki...