Sunday, 7 January 2018

Bisnes Shaklee Mampu Realisasikan Impian Akan Datang

Lifestyle... wah bergaya sungguh bunyinya... tapi apa lifestyle yang korang semua idam-idamkan kan 2, 5, 10 tahun akan datang??

Bisnes Shaklee Mampu Realisasikan Impian Akan Datang

Saya idamkan 2 tahun akan datang BEBAS dari sebarang HUTANG barulah nergaya beb, sebab jika tak bebas dari hutang jangan harap la nak ada lifestyle yang aman.


Bila bebas hutang, saya boleh buat saving untuk tabung pendidikan anak, sekarang ni pun dah start menabung sket-sket.


Al maklum saja dunia sekarang sana sini Money...money...money... keluar pintu rumah je dah duit, kos sara hidup makin tinggi.


Barulah boleh bernafas kalo dah tak ada hutang, lapang kepala, jika umur masih panjang, masa tu mungkin saya dalam perjalanan menuju impian saya yang seterusnya.

Bisnes Shaklee Mampu Realisasikan Impian Akan Datang

2 tahun dari sekarang, saya nak usahakan majukan Bisnes Shaklee saya, sebab kalo boleh tahun 2020 saya nak jadi Suri Rumah sepenuh masa, beri tumpuan pada nak, keluarga dan Bisnes Shaklee.


5 tahun akan datang saya impikan dah jadi Master Coordinator, kalo boleh nak hidup dah senang lenang, duduk dekat rumah yang saya idamkan, dapat beli kereta idaman, g travel merata dunia dengan family.


Dan paling saya nantikan ialah menunaikan umrah bersama keluarga hasil dari income Bisnes Shaklee. Kalo boleh yang ni nak dapat pergi secepat mungkin. Lepas tu nak taja pula orang-orang yang kurang mampu untuk buat umrah/haji.

Bisnes Shaklee Mampu Realisasikan Impian Akan Datang

Nak capai lifestyle macam saya sebutkan dekat atas ni, dari sekarang la saya perlu usahakan. Saya dah nampak yang Bisnes Shaklee boleh bantu untuk saya kecapi lifestyle yang saya impikan.


Dan saya yakin dengan usaha saya ini saya boleh merubah generasi anak cucu saya. Saya dah jumpa Bisnes yang boleh di wariskan kepada anak cucu saya.


Alhamdulillah, ada impian saya yang telah terlaksana, tahun pertama saya menceburkan diri dalam dunia Bisnes Shaklee. 


Saya dapat bawa adik beradik saya merasai Bonus Shaklee setiap bulan, mengikut sistem giliran, maklum sajalah adik beradik ramai 9 orang. 


Bisnes Shaklee Mampu Realisasikan Impian Akan Datang


Bisnes Shaklee Mampu Realisasikan Impian Akan Datang

Happy tengok wajah mereka masa menikmati makanan. Hanya tinggal abang yang sulong dan adik yang bongsu saja belum lagi, InsyaAllah Bonus Shaklee 14 Januari 2018 giliran mereka pula. 


Korang semua tulun doakan ye, moga segala impian saya tercapai. Ni lifestyle saya yang saya idam-idamkan, korang lak impikan lifestyle yang macamana pula?


#Lifestyle
#TokeyShaklee
#TsunamiShaklee
#Tsunami2018
#23FighterTsunami
#Aviation2Healthy

Cara Kuatkan Sistem Imun Anak | Tips Elak Anak Kerap Jatuh Sakit

Bila anak sakit je, kita mak-mak ni la yang paling risau, ye la siapa yang tak sayang anak. Kalo boleh nak sakit tu kita yang tanggung saki...