Tuesday, 12 September 2017

Set Mengandung Shaklee | Cergas Bertenaga Semasa Mengandung

CERGAS BERTENAGA SEMASA MENGANDUNG DENGAN SET MENGANDUNG SHAKLEE


Masih tercari-cari vitamin untuk isteri/ibu mengandung? Tapi tak pasti yang mana 1 yang terbaik, sebab ni merupakan pengalaman pertama nak menimang cahaya mata atau pun hamil berserta penyakit.

Set Mengandung Shaklee | Cergas Bertenaga Semasa Mengandung


Tahniah diucapkan atas Kehamilan. Tahniah juga kerana uoollss dan bayi bakal mendapat Manfaat dan Kebaikan Set Mengandung Shaklee (Prenatal Set Shaklee)Cabaran yang dihadapi ibu dalam proses untuk membesarkan janin dalam kandungan adakalanya amat menduga emosi dan juga kekuatan fizikal & mental.


Apakah dia Set Mengandung Shaklee ni ? Set ni merupakan Vitamin Terbaik untuk Ibu Hamil untuk memenuhi keperluan ibu dan janin sepanjang tempoh Kehamilan. Kerana semasa Hamil tubuh ibu memerlukan dua kali ganda lebih nutrient tertentu untuk disalurkan kepada bayi dalam rahim yang sedang membesar.

Set Mengandung Shaklee | Cergas Bertenaga Semasa Mengandung

Tapi saya ada masalah sakit ? Boleh ke saya ambil Set Mengandung Shaklee ni ? Sesuai ke untuk saya yang ada sakit sekian-sekian ?Jangan risau, Shaklee tak kejam tauuu. Sebab Shaklee tau apa keperluan ibu mengandung dan setiap masalah sakit yang di hadapi ketika mengandung.


Jadi kali ni, saya akan share vitamin yang sesuai untuk ibu-ibu hamil dan ibu-ibu hamil yang ada masalah sakit. Janji korang kena la rajin swipe tau untuk tau setiap set yang sesuai mengikut jenis penyakit.



Set Mengandung Shaklee memenuhi kesemua keperluan Ibu Hamil dan Janin. Setiap Ibu Mengandung pasti mahukan bayi dalam kandungannya mendapat khasiat yang terbaik untuk pembesaran yang sempurna dan pertumbuhan otak yang cemerlang. 


Berminat nak dapatkan Set Mengandung ShakleeHubungi saya di 012-624 5361 untuk dapatkan Produk Shaklee. 


Jom kita lihat apa Fungsi dan Kelebihan setiap vitamin yang ada dalam Set Mengandung Shaklee.

Cara Kuatkan Sistem Imun Anak | Tips Elak Anak Kerap Jatuh Sakit

Bila anak sakit je, kita mak-mak ni la yang paling risau, ye la siapa yang tak sayang anak. Kalo boleh nak sakit tu kita yang tanggung saki...