Thursday, 14 September 2017

Radiant Set Shaklee | Untuk Kakak-Kakak Gojes


SIHAT itu Nikmat. CANTIK itu BONUS.


Untuk golongan macam akak ni tak ada ke Set Kecantikan? Akak pun nak kulit cantik dan sihat juga. Aaiihhh kak, apa pula tak adanya. Opkos la ada kak, kami panggil Set Anggun Suri, di Shaklee panggil Radiant Set Shaklee.


Radiant Set Shaklee | Untuk Kakak-Kakak Gojes

Bila usia mula menginjak 30 - 40 an, kebiasaan nya masa ni la segala macam sakit pun mula nampak. Orang pompuan ni, tipu la kalo kata tak nak kulit cantik, kulit yang anjal, halus, mulus, suci bersih, gebu gebas. Tak banyak pun mesti ada sket impian nak kulit cantik, badan sihat dan bertenaga.



Paling tidak pun nak juga bebas dari jerawat, black head, white head dan jeragat yang dah macam peta dunia ni. Untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik, penjagaan luaran dan dalaman kena la jaga, sama penting juga tau.




Apa yang best Set Anggun Suri (Radiant Set) ni , sudah semestinya supplement yang di jamin HALAL, Selamat, Semulajadi dan Berkesan. Bukan semata-semata untuk dapatkan kulit cantik atau nak wajah berseri-seri je tau, tapi dapat Cantik dan Sihat Luar & Dalam.


Radiant Set Shaklee | Untuk Kakak-Kakak Gojes

Dah ramai yang cuba Radiant Shaklee Set ni, semua pun bagi feedback yang positif, dah la kulit makin cantik, badan pun makin sihat dan bertenaga. Gila la kalo uolls pompuan kata takmo cantik, nenek tua tu pun kalo boleh nak cantik juga, sihat luar dan dalam.


Saya pernah jumpa nenek yang berusia 85++, dan sekarang ni maybe umur dia dah 90 kot sebab jumpa masa tahun 2011. MasyaAllah kulit nenek ni, punya la cantik, putih bersih, gebu gebas, di tambah pula dengan lerekan senyuman manis dia, lagi la bertambah suuweeet tau.


Dah la kulit cantik, badan pun tak montel tau, selim melim je, pada hal dah berderet cucu dan dah ada juga cicit. Berbeza ya amat la dengan anak nenek ni, mula-mula jumpa ingatkan kakak, rupanya mak dia.


Radiant Set Shaklee | Untuk Kakak-Kakak Gojes

Pernah suatu ketika anak dan cucuk ni bawa nenek berjalan ke Bandung, Indonesia. Cucu dan anak ni nak meraikan nenek, jadi mereka bawa la nenek ni ke SPA kecantikan, nak tau apa staff SPA dekat bandung ni cakap.



MasyaAllah cantik sungguh kulit kakak ni (dalam dialek indon), bila cucu-cucu ni bagi tau yang tu nenek mereka, memang terkezut besar la staff SPA di Bandung ni. Yang di sangka kakak ni, dah pun bergelar nenek yang berusia 85++.


Orang tua dolu-dolu ni memang sangat menjaga pemakanan, dalaman dan luaran. Sebab mereka tau tu la kunci utama untuk kekal cantik & sihat. Ohh yaa, nenek ni tak ada sebarang penyakit kronik tau, alhamdulillah sihat.


Kalo setakat tepek macam-macam Skin Care dekat luar je tak guna juga kan? Dah la tu, produk Skin Care yang menjanjikan putih dalam masa 1 hari. Ayooo.. ngeri ooo, pasal produk Skin Care yang menjanjikan pemutihan yang segera ni confirm ada bahan terlarang yang sangat bahaya. 

Radiant Set Shaklee | Untuk Kakak-Kakak Gojes

Alang memilih Skin Care, pilih la yang semulajadi & selamat macam Youth Skin Care ShakleeEh.... terciter pasal Youth Skin Care pula, hehehe... Youth Skin Care Shaklee tak lama lagi akan masuk pasaran Malaysia tau. Nanti kita citer next posting la ye.


Berbalik semula pada Radiant Set Shaklee ni. Kita nak tanya hakak-hakak ni, kalo nak cantik nak yang macamana? Takkan nak cantik sekejap je kan? Mesti nak dalaman sendiri pun mantop, dan haruslah di beri nutrisi yang secukupnya. 



Set Cantik Shaklee a.k.a Radiant Set Shaklee ni, memang sangat sesuai la untuk uollss yang nak cantik luar dan dalam. Set ni beri kesan kulit anjal, gebu gebas, putih bersih, dan paling saya suka ianya juga untuk kesihatan dalaman kita juga.


Bulan ni ada promo tau Radiant Set. Haaa memang dah kenak masa sangat la kalau uolllss nak grab. Sebab dengan pembelian Set Cantik ni, korang akan dapat e-voucher RM60 + Paper bag Shaklee ni, berbaloi kan?


Radiant Set Shaklee | Untuk Kakak-Kakak Gojes



Nak berseri²?? Meh la dapatkan segera Radiant Set Shaklee, pasti tak rugi bila dah mencuba. Macamana nak dapatkan Set Cantik ni + e-voucher 60hengget tu ??


Meh sini roger-roger la kita di 012-624 5361, akan kita ajarin kamu. Malas nak save-save no tepon ni, bisa di atur dong, klik aja link ni http://www.wasap.my/60126245361


Moh kita layan vedio Radiant Set Shaklee, kita tengok apa Fungsi & Kelebihan nya sambil layan lagu Korea.

Cara Kuatkan Sistem Imun Anak | Tips Elak Anak Kerap Jatuh Sakit

Bila anak sakit je, kita mak-mak ni la yang paling risau, ye la siapa yang tak sayang anak. Kalo boleh nak sakit tu kita yang tanggung saki...