Saturday, 5 August 2017

Jom Daftar Ahli Shaklee

Sejarah saya terjebak dengan Bisnes Shaklee ni, semuanya bermula dengan nak sihat. Mula-mula beli Vitamin Shaklee untuk anak dan suami, tapi bukan untuk diri sendiri lagi pada masa tu.




Sebab saya ada Psoriasis, yang melibatkan Auto System Immune, jadi saya sangat la khuatir kalo² tersalah langkah. Orang Psoriasis ni trigger dia berbeza² bagi setiap pesakit, tak boleh silap sket akibat nya terlantar atas katil la berhari² menanggung sakit.


Ye ke sampai jadi macamtu 😱??... Yee la, bila silap langkah, tunggu aje la Psoriasis naik meradang, bengkak dan susuli dengan demam. Tu kalo dari segi vitamin atau ubat la, sebenarnya banyak lagi boleh nyebabkan saya terlantar atas katil. Kadang² tak ada sebab pun bila dia nak mai menyerang, dia serang je tanpa bagi signal.


Sepanjang consume Produk Shaklee, walau saya tak sembuh sepenuhnya, tapi ada kesan positif. Kalo dulu asek demam, tapi sekarang alhamdulillah, dah jarang demam, kalo ada demam pun cepat baik sehari dua saja.


Mula² jadi ahli ni, nak beli vitamin dgn harga murah serta boleh maintain beli vitamin untuk kami sekeluarga. Tapi rupanya² lebih dari tu saya dapat, benefitnya banyak, dari terjebak jadi ahli Shaklee jugalah saya dapat info kesihatan.


Dari tak tau apa, sampai la tau macam², semua tu sangat berguna untuk saya kurangkan gejala-gejala Psoriasis.


Yang syok skali, sambil membeli vitamin, saya dapat juga bonus, bukan tu saja untung retail pun dapat. Kalo uuoollss nak tau Shaklee akan credit bonus dalam bentuk cash ke akaun setiap bulan, ni semua hasil dari belian vitamin.


Mula² dapat tu bonus tu.. Woww 😍, menarik... Dah la dapat free consultation direct dari Pengedar Sah Shaklee, duit pun dapat juga, boleh la tampung sket beli vitamin.


Menarik kan ???!!!! ...


Satu je nak nasihat, Hati2 tau bila memilih Pengedar Shaklee. Khuatir terdaftar dengan orang yang takda ilmu pasal produk, nanti tak dapat result yang korang nak dah ke tak rasa membazir je beli.


Kalau nak beli Vitamin Shaklee belilah dengan Pengedar Sah Shaklee macam saya ni ahakkss kikiki 😉. Bukan apa tau, bila beli dengan pengedar sah, korang semua layak mendapat free consultation cara pengambilan vitamin yang sebetulnya.


Bila jadi ahli sekiranya ada sebarang kemusykilan atau soalan boleh la terus bertanya kepada kami, tak ada la tercangak² nak tanya siapa.


Dok tunggu apa lagi ? Jom la jadi AHLI SHAKLEE SEKARANG. Best tau jadi Ahli Shaklee ni. Rugi kalau tak jadi Ahli Shaklee.


Nak tau tak apa KELEBIBAN bila korang JADI AHLI, ada 2 kategori orang jadi ahli ni :


1. Kelebihan Maintain Vitamin Sendiri
    ~ Dapat menikmati Diskaun sehingga 25%
    ~ Dapat point pembelian, Point tu shaklee bayar Cash Bonus terus ke dalam akaun
       bank anda
    ~ Dapat access ke health check up, access nutritionist shaklee
    ~ Pembelian secara online melalui website rasmi Shaklee www.shaklee2u.com.my
       atau ke cawangan yang berdekatan.


2. Kelebihan yang nak buat Bisnes @ Jana Income
    ~ Bonus + Untung Runcit + Car Bonus + Free International trip
    ~ Boleh buat business daripada rumah je (guna henpon pun boleh tau)
    ~ Tools dan material disediakan. Boleh terus mulakan business shaklee
    ~ Ada Support Group business dan kelas product knowledge
    ~ Pembelian secara online melalui website rasmi Shaklee www.shaklee2u.com.my
       atau ke cawangan yang berdekatan.
 

Bagaimana nak daftar, boleh isi borang dan submit secara online atau boleh hubungi saya melalui whatsapp di 012-624 5361


 JOM DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE SEKARANG JUGA !!!!! DAFTAR AHLI SHAKLEE  di sini >> Borang Daftar Ahli Shaklee Online <<

Nak info lanjut Whatsapp saya di 012-624 5364 segera.
Atau click link ni 👉 http://wasap.my/60126245361

Cara Kuatkan Sistem Imun Anak | Tips Elak Anak Kerap Jatuh Sakit

Bila anak sakit je, kita mak-mak ni la yang paling risau, ye la siapa yang tak sayang anak. Kalo boleh nak sakit tu kita yang tanggung saki...